Ny maskin i stallen! Avant elektrisk kompaktlaster e6

Vi er veldig begeistret for vår nye kompaktlaster fra Avant. Med Hydraulisk pigg, skuffe med gripeklo, og pallegaffel er dette en utrolig anvendelig maskin for oss.

Vi takker Felleskjøpet Barkåker for handelen!

100% batteridrevet kompaktlaster
Null utslipp
Svært lavt lydnivå
Opptil 1600 kg operativ vekt
Med optidrive


Hydrostatisk transmisjonE-serien fra Avant er helt elektriske kompaktlastere som passer spesielt godt til oppgaver innendørs, til bruk i bygg uten ventilasjon som ikke tillater utslipp, og for områder med restriksjoner for støy. Avant e-serie er batteridrevne, helt uten utslipp og med lave driftskostnader. I tillegg har e6 ny kontrollskjerm.

Avant e6 er den første kompaktlasteren i verden som bruker lithium-batteri-teknologi. Det avanserte batterisystemet er et resultat av samarbeid mellom Avant og Valmet Automotive.

Avant e6 er utstyrt med et 288 Ah litium-batteri, og to elektriske motorer; en 6 kW motor for å kjøre maskinen og en 2 kW motor for lastebommen og hydraulikk. En integrert ladeenhet er inkludert i maskinen, som gir ladning fra hvilken som helst 230V/10A uttak.

Litium-ion-batteri gir vesentlig bedre ytelse sammenliknet med blybatteri. I lett bruk presterer lithium-ion-batteri ca. 30% bedre enn blybatteri. I tungt arbeid er brukstiden opptil tre ganger lengre enn tiden for blybatteri. I tillegg lader lithium-batteri raskt. Batteripakken for Avant e6 kan lades fra 0 til 100% i løpet av en time ved bruk av en hurtigladestasjon, noe som gjør det mulig å lade i lunsjpausen. Batteriet er også 30% lettere enn blybatteri, og gir mulighet for kontroll av nyttelasten i henhold til tenkt bruk. Lettere marktrykk er en annen fordel ved en lettere maskin, noe som er svært relevant for arbeid på byggeplasser og tak.

0

Catos Betongsaging AS
Bentsrudsvingen 2
3083 Holmestrand

 

Org.nr. 914 117 321

Telefon
33 69 79 89

E-post
post@catosbetongsaging.no

Fyll ut vårt kontaktskjema, så tar vi kontakt med deg!