Ny maskin i stallen! Avant elektrisk kompaktlaster e6

Vi er veldig begeistret for vår nye kompaktlaster fra Avant

Vi takker Felleskjøpet Barkåker for handelen!

100% batteridrevet kompaktlaster
Null utslipp
Svært lavt lydnivå
Opptil 1600 kg operativ vekt
Med optidrive


Hydrostatisk transmisjonE-serien fra Avant er helt elektriske kompaktlastere som passer spesielt godt til oppgaver innendørs, til bruk i bygg uten ventilasjon som ikke tillater utslipp, og for områder med restriksjoner for støy. Avant e-serie er batteridrevne, helt uten utslipp og med lave driftskostnader. I tillegg har e6 ny kontrollskjerm.

Avant e6 er den første kompaktlasteren i verden som bruker lithium-batteri-teknologi. Det avanserte batterisystemet er et resultat av samarbeid mellom Avant og Valmet Automotive.

Avant e6 er utstyrt med et 288 Ah litium-batteri, og to elektriske motorer; en 6 kW motor for å kjøre maskinen og en 2 kW motor for lastebommen og hydraulikk. En integrert ladeenhet er inkludert i maskinen, som gir ladning fra hvilken som helst 230V/10A uttak.

Litium-ion-batteri gir vesentlig bedre ytelse sammenliknet med blybatteri. I lett bruk presterer lithium-ion-batteri ca. 30% bedre enn blybatteri. I tungt arbeid er brukstiden opptil tre ganger lengre enn tiden for blybatteri. I tillegg lader lithium-batteri raskt. Batteripakken for Avant e6 kan lades fra 0 til 100% i løpet av en time ved bruk av en hurtigladestasjon, noe som gjør det mulig å lade i lunsjpausen. Batteriet er også 30% lettere enn blybatteri, og gir mulighet for kontroll av nyttelasten i henhold til tenkt bruk. Lettere marktrykk er en annen fordel ved en lettere maskin, noe som er svært relevant for arbeid på byggeplasser og tak.

0 0